Școala Româno-Britanică este înființată ca un program de dezvoltare comunitară susținut din fondurile organizației, contribuțiile părinților, contribuții comunitare și finanțari de la companii private, având ca scop dezvoltarea unui model educațional ce poate furniza bune practici către sectorul public.

Contribuția financiară a părinților pentru această școlarizare îl face pe părinte să fie implicat în procesul educațional al copilului său și în același timp ajută la formarea unei componente stabile de încasări în bugetul școlii.

Această contribuție a părinților este materializată sub forma unei taxe de școlarizare.

1. Taxa lunară fixă, ce se achită între 01 și 07 ale fiecărei luni:
  • se achită 10 luni pe an, indiferent dacă absentează sau este prezent – nu sunt permise mai mult de 10% absențe)

Pentru 550 euro/luna, contribuția părinților la bugetul școlii, elevii beneficiază de: materiale de şcoală (caiete, ghiozdane, consumabile, manuale etc.)

 
  • masa (prânz şi două gustări)
  • activităţile extracurriculare derulate succesiv/cluburi
  • field tripuri aferente lecţiilor ( în funcție de unitatea tematică, există deplasări în zone de interes precum: muzee, aeroport, ISU, fermă, clinică, Grădină Botanică, Universitate, Primărie, Poștă etc)
2. Taxa de vacanţă – 275 de euro/lună (două luni de vacanţă) – include organizarea unei tabere de educaţie prin aventura;

3. Excursii/tabere (altele decât cele incluse în pachete) se achită separat, însă prin intermediul activităților de fundraising organizate de copii. În viziunea școlii, este important ca elevii să învețe cum se obțin banii și să găsești resursele necesare.

 

 

PACHETE

Plata pentru întregul an şcolar – discount 5%

Pentru doi sau mai mulţi copii se aplică un discount de 25% (exceptând masa) pentru taxa celui de-al doilea copil sau pentru fiecare copil înmatriculat după înscrierea primului.

Taxele se achită la cursul euro din data de 01 a fiecărei luni.